O víně vinařství Fabig Fabig – Cabernet Moravia Charakteristika Vinice:Na výsluní – Hustopeče, stáří 18 let, podloží jílovec.Zpracování:Po deset dní fermentace, post fermentační macerace 3–4 týdny, tank – malolaktická fermentace po dobu 2–4 týdnů, s jemnými kaly 60 % sud, 40 % nerez. Zrání:60 % Barrique 2–5 let stáří, 40 % nerez Archivace: Do 10 letUzávěr: KorekDoporučená teplota servírování: 12 – 15 CZemě původu: Česká republikaTyp vína: Suché vínoOdrůda:Cabernet MoraviaObsah alkoholu:12,5 %Druh vína: Červené víno Technická karta ke stažení zde: Stáhnout b.wine tip: “K tomuto vínu se dobře hodí párovat například uzeniny, dušené hovězí, pečené papriky nebo zvěřinu.“